رویداد «روشنا» برگزیدگان خود را شناخت | استقبال مشهدی‌ها از فیلم‌هایی با محوریت خانواده ازدواج اینترنتی| آشنایی آنلاین یا مسیر پرخطر؟ پخش نماز جماعت به امامت یک زن روی آنتن تلویزیون دیدگاه رهبر انقلاب در نفی تضاد میان نقش‌های خانوادگی و اجتماعی زن عامل تجاوز به زنان جویای کار به دو بار اعدام محکوم شد عقد آریایی، رسمی من‌درآوردی است و هیچ ربطی به آیین زرتشت ندارد با این خوراکی‌ها ذهن‌تان را در پاییز شارژ نگه دارید آیا مکمل‌ها واقعاً مؤثرند؟ | نقدی بر مصرف‌گرایی در سلامت آشنایی با برخی از اشتباهات رایج بانوان خانه‌دار چهره زنانه قدرت| آیا «تاکایچی» می‌تواند ژاپن را تغییر دهد؟ کاپیتان تیم ملی فوتسال: انگیزه ما برای اولین حضور در جام جهانی بالاست علائم هشداردهنده دیابت در زنان چگونه است؟ داستان زندگی حضرت معصومه (س) به چاپ پنجم رسید ملی پوش تیم فوتسال بانوان: مصدومیتم جزئی است| برای جام جهانی آماده ام ضرورت آموزش محرم‌ و نامحرم‌ به فرزند دیدار‌هایی برای صعود به جام جهانی|تیم ملی فوتسال بانوان به مصاف لهستان و نیوزلند می‌رود هشدار وزارت بهداشت به فروشندگان فست‌فود در بوفه مدارس
سرخط خبرها
ملی پوش تیم فوتسال بانوان: مصدومیتم جزئی است| برای جام جهانی آماده ام

ملی پوش تیم فوتسال بانوان: مصدومیتم جزئی است| برای جام جهانی آماده ام

  • کد خبر: ۳۷۰۰۹۲
  • ۱۲ آبان ۱۴۰۴ - ۱۶:۳۰
ملی‌پوش تیم فوتسال بانوان گفت: مصدومیتم خیلی جزئی است و به کادر فنی هم اعلام آمادگی کردم هر چه آن‌ها صلاح بدانند انجام خواهم داد.

به گزارش شهرآرانیوز، فرشته کریمی در آخرین اردوی تیم ملی فوتسال ایران پیش از اعزام به این مسابقات جام جهانی گفت: شرایطم از نظر بدنی و روحی خیلی نسبت به جام ملت‌ها بهتر شده است. امیدوارم بتوانم با تجاربی که در این همه سال کسب کرده‌ام در جام جهانی برای تیم مثمرثمر باشم و اسم ایران را بالا نگه داریم.

وی در مورد مصدومیت خود گفت: مصدومیت من خیلی جزئی است. امروز هم به کادر اعلام آمادگی کردم. در نیمه اول شوت کردن را تست کردیم که وضعیت خوب بود اما در نیمه دوم گفتند ریسک است و بازی نکنیم.

ملی‌پوش تیم فوتسال بانوان در مورد بازی‌های تدارکاتی پیش از اعزام گفت: جا دارد از کادر جدید تیم ملی تشکر کنم. ما زحمات آنها را حتی زمانی که اردو نداریم، می‌بینیم و تأثیر آن را هم بازیکنان جوان‌ترها دیده‌اند. هدف تیم حرفه‌ای شدن است و بازیکنان جوانان دارند یاد می‌گیرند تمرین چیست. فکر می‌کنم انگیزه مضاعفی به تیم ما اضافه شده و خیلی خوب شده‌ایم.

وی گفت: در بازی با روسیه نشان دادیم دست و پا بسته نیستیم و نسبت به جام ملت‌ها خیلی تغییر کرده‌ایم اما برای جام جهانی نیاز به بازی‌های تدارکاتی زیادی داشتیم که نشد. تنها دو بازی تدارکاتی با روسیه داشتیم که گویا دو سال به تجربه‌مان اضافه شد. خیلی نیاز داریم قبل از جام جهانی با تیم‌های قدرتمند بازی کنیم.

کریمی در واکنش به اینکه این نگرانی وجود دارد که مصدومیت باعث غیبت شما در جام جهانی شود، گفت: مصدومیت من جزئی است و الان هم فقط به صلاح کادر پزشکی و فنی بازی نکردم چون مسابقه با جوان‌ترها بود اما دیروز ۱۰۰ درصد با تیم تمرین کردم.

کریمی در پاسخ به این سوال که چقدر انگیزه دارید از گروه صعود کنید، بیان کرد: خیلی انگیزه داریم. ما تا الان سه بار با برزیل بازی کرده‌ایم و درست است که پنج، شش گل خورده‌ایم اما هر وقت سوت پایان را می‌زدند، می‌گفتم ای کاش دوباره می‌شد با هم بازی کنیم. آنقدر که در آن بازی‌ها می‌شود یاد گرفت.

منبع: مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.